Over ons

Thuis interieurs bij Nienke is een bijzonder creatieve woonwinkel met leuke woonaccessoires en verwennerijen. Groene planten en bijzondere eyecatchers zijn in deze gezellige winkel te vinden. De winkel wordt bijna wekelijks verandert en nieuwe ideeën zijn zowel in de winkel als in de webshop te vinden. Regelmatig komen er nieuwe accessoires binnen, dus een goede reden om regelmatig binnen te lopen. Een bezoekje aan onze winkel is elke keer weer een leuke beleving. Zin in een lekkere koek of een “gezond” gebakje? Kies een fijne stoel en geniet! Breng je kinderen maar mee, we hebben regelmatig een leuke speurtocht door de winkel of anderen activiteiten die bij het seizoen passen. De kinderen zullen zich niet vervelen en het meeste is helemaal kids-proof.
Leuke ideeën gekregen in de winkel? Dan kunnen er ook bij jou thuis stylingstips gegeven worden of een compleet interieuradvies. We komen graag langs en denken met je mee waarbij we nieuwe en oude meubels en accessoires met elkaar combineren.

Nienke, interieursylist en oprichter van THUIS

Met de interieur opleiding van het Sint Lucas in Boxtel en de jarenlange ervaring in de “Retail”, is de droom van een eigen winkel voor Nienke uitgekomen. Mensen helpen met het vinden van meubels die bij hun passen, of het nu over kleur of over zitcomfort gaat, voor Nienke is dat wat ze graag doet. Met de materialen die voor handen zijn, een leuk eigen interieur creëren wat net even anders is, dat is haar passie. De tijd nemen, samen zoeken en af en toe iets geks dat is wat je bij THUIS kunt vinden en wat helemaal bij Nienke past. Haar winkel is haar merk, kom zeker kijken en ervaren.

Shopping Cart
There are no products in the cart!
Subtotal
0.00
Total
0.00
Continue Shopping
0