Projecten

Wonen

Het THUIS -gevoel is één van de thema’s van THUIS-interieurs bij Nienke. Bij ons vind je interieurs die een huis een eigen karakter geven én waarin jij je snel helemaal thuis voelt. In combinatie met een bijzondere plant of meerdere leuke accessoires creëer je al snel een eigen sfeer. Iedere woning is immers uniek; een plek waar je leeft, woont en ontspant.

Wij denken graag met je mee over je interieur en wat jouw wensen zijn en waarbij jij je goed voelt. Praktisch en stijlvol en net even anders als bij anderen. Onze woonwinkel straalt de creativiteit uit die iedereen kan toepassen in je eigen huis of op je eigen werkplek. De winkel verandert met de seizoenen mee en daarom hebben we elke keer weer andere accessoires, planten of zelf maak ideeën. Kom gezellig rondkijken, ga lekker zitten, doe ideeën op en drink met ons een kopje thee met heerlijke koeken of gebak.

Styling

In de woonwinkel van THUIS vind je alles om je huis te stylen; van groene planten tot speciale woonaccessoires. In onze belevingswinkel, delen wij graag onze passie voor interieurs, accessoires en DIY-ideeën. Soms eenvoudig en simpel een andere keer weer een beetje gek of net anders. Wij vullen regelmatig onze collectie, klokken, spiegels en posters aan.

Niet alleen in de winkel maar ook bij jouw thuis, kijken en denken we mee over styling. We geven je tips die passen bij jouw wensen, of we stylen samen met jou de ruimte met passende accessoires, planten en bijzondere elementen. We geven je tips over licht en kleur en laten je zien hoe je met een paar eenvoudige accessoires een eigen sfeer kan creëren.

Als je lekker rond hebt gekeken in de winkel maar nog niet meteen kunt beslissen, kan je later in onze webshop de meeste accessoires nog bestellen.

Groen

Planten horen bij een eigen tijds interieur, vandaar dat THUIS verschillende keuzes heeft in groene planten en bijpassende potten. Planten die het goed doen in de meeste woonruimten of werkplekken met vrolijke bijsluiters zodat de verzorging voor iedereen duidelijk is.

Zoek je een cadeautje? Dan hebben we leuke “groene” ideeën die vaak net even anders zijn. Je hebt keuze uit verschillende potten, manden of andere materialen. Ook tekeningen en schilderijen van planten, boeken over planten en andere “groene” accessoires kan je bij ons vinden in de winkel en de in de webshop.

Verwennen

Bij THUIS verkopen we leuke kleine “verwennerijtjes”. Dit zijn kleine accessoires waarmee je je huis nog leuker kan aankleden. Deze kleine verwennerijtjes zijn ook heel leuk om weg te geven aan iemand die je even wil “verwennen”. Even verwennen met een klein cadeautje waarmee je het THUIS-gevoel kan overbrengen. Denk hierbij aan potloden met zaadjes, notitieblokjes, kleine lampjes of een kussen met een pakkende tekst.

Verwennen doen we ook in de winkel, we hebben heerlijke koffie en thee en keuze uit een “gezonde” lekkernij. Koeken of gebak zelf gemaakt met aandacht voor lekker en gezond. Kom gezellig even “een bakkie doen” en kijk rustig rond en doe leuke ideeën op.

Shopping Cart
There are no products in the cart!
Subtotal
0.00
Total
0.00
Continue Shopping
0